για τα κεντρικά της γραφεία στην Κηφισιά

Κύριες αρμοδιότητες της θέσης είναι η γραμματειακή και διοικητική υποστήριξη της Γενικής και Οικονομικής Διεύθυνσης, η διεκπεραίωση εγγράφων και αλληλογραφίας, η τήρηση αρχείων στοιχείων, η σύνταξη συμβάσεων, η επικοινωνία με συνεργάτες όλων των τμημάτων της εταιρείας, ο συντονισμός επαγγελματικών συναντήσεων, η προμήθεια εξοπλισμού γραφείου.

Απαραίτητα προσόντα & ικανότητες:

Προσφέρονται:

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα σε αρχείο word/pdf, στην διεύθυνση careers@elinverd.gr με ένδειξη στο πεδίο “subject” του mail: «Υπάλληλος_Υποστήριξης_2022» Το αρχείο word/pdf θα πρέπει να ονοματοδοτηθεί με τον ακόλουθο τρόπο: «επώνυμο_όνομα_cv» με λατινικούς χαρακτήρες. Π.χ. “papadopoulos_andreas_cv” Επίσης θα πρέπει να επισυνάψουν το παρακάτω excel, με συμπληρωμένη την γραμμή 5. Βιογραφικά που δεν θα είναι σε μορφή word/pdf με τον παραπάνω τρόπο ονοματοδοσίας ή που δεν θα συνοδεύονται από το παρακάτω excel σωστά συμπληρωμένο, ή δεν θα σταλούν απ’ ευθείας στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση, δεν θα ληφθούν υπ’ όψιν.

http://elinverd.gr/wp-content/uploads/2021/11/ELINVERD.xls

Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε cookies. Πατώντας “Αποδοχή” δίνετε τη συναίνεσή σας για αυτό. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών ΔεδομένωνΑποδοχή